Wij helpen jou betaalbaar online, aangenaam!

Wij zijn de Marketingmeiden, een fris webdesign- en marketingbureau in hartje Schiedam. We zijn al jarenlang werkzaam in marketing en communicatie (Miss Business is onze grote zus) en willen ondernemers op een makkelijke manier aan omzet helpen door overzichtelijke website abonnementen met een duidelijke invulling en een vaste prijs. 

Een website abonnement is bij ons helemaal compleet. Ontzorging 2.0 dus. Wij regelen de hosting, je website, het onderhoud, de back-ups en eventuele wijzigingen.

Zo wordt het laten maken van een website of webshop voor een betaalbaar maandbedrag echt aantrekkelijk. Heb je daarnaast nog andere zaken nodig, zoals een logo, foto’s of wil je direct met adverteren in Google beginnen zodra je website of webshop klaar is? De Marketingmeiden regelen het met veel vakkennis en een Rotterdamse aanpak.

HET TEAM ACHTER de marketingmeiden

Om ondernemers snel en betaalbaar online en zichtbaar te krijgen is vakkennis nodig en een gezonde portie energie. We zijn in ons element als we met jou als ondernemer vlot kunnen schakelen en lekker door kunnen pakken. We focussen op het beste eindresultaat zodat jij als ondernemer snel kunt doen wat je wil doen; geld verdienen.

website abonnement bij de marketingmeiden

Tara Boxman

Meewerkend voorvrouw

website abonnementwebsite abonnement bij de marketingmeiden

Eliza Agten

Google-fanaat

website abonnement bij de marketingmeiden

Nikki Struwer

Taalkundig Kampioene

website abonnement bij de marketingmeiden

Maaike Duijm

De Alles-Designer

WIL JE EVEN SPARREN?

Laat je naam en nummer achter. We denken graag met je mee!

4 beloftes van De Marketingmeiden

1 PROJECTMANAGER

Je krijgt je eigen projectmanager die van alles op de hoogte is. Lekkere korte lijntjes en een vast aanspreekpunt, dat maakt het overzichtelijk voor jou.

2 APPGROEP

Optimale communicatie door een rechtstreekse app. Jij kunt daar je foto's, video's en vragen in kwijt en wij kunnen snel schakelen. We houden graag contact.

3 PLANNING

We helpen het proces door een duidelijke planning. Je weet bij de start direct wanneer je zaken moet aanleveren en wanneer je van ons resultaat kunt verwachten.

4 BETROKKENHEID

Wij zijn kritisch, ervaren en kijken naar de uitvoering en doelen alsof het voor onszelf is. We zijn betrokken en denken actief mee in hoe het beter kan op alle gebieden.