Wij zijn jouw social media bureau, aangenaam!

Wij zijn de Marketingmeiden, een fris webdesign- en social media bureau in hartje Schiedam. We zijn al jarenlang werkzaam in marketing en communicatie (Miss Business is onze grote zus) en we kicken op stijgend bereik, inhoudelijke interactie en het strategisch inzetten van een nieuwe website en social media marketing. We ontmoetten veel ondernemers met een duidelijke behoefte aan heldere social media pakketten met een duidelijke invulling en een vaste prijs. Hetzelfde geldt voor websites: hoe weet je zeker dat je website goed en betaalbaar is?

En zo werden de Marketingmeiden geboren. Wij maken het uitbesteden van social media aan een social media bureau makkelijk en helder. Het laten maken van een goede website voor een betaalbaar tarief hebben we in onze strategie meegenomen. Stiekem zijn we gewoon vlotte nerds op hakken die met veel plezier jouw social media marketing oppakken of je website maken en we maken graag persoonlijk kennis met je. Zin in koffie?

HET TEAM ACHTER de marketingmeiden

social media bureau

Tara Boxman

Founder en accountmanager

social media uitbesteden

Daisy Konijnendijk

Online marketeer & Projectmanager

social media bureau

Zuhal Özcan

Webdesigner & Projectmanager

website laten maken

Nikki Struwer

Jr. Online marketeer

4 beloftes van jouw social media bureau

1 PROJECTMANAGER

Je krijgt je eigen projectmanager die van alles op de hoogte is. Je kunt haar bellen, mailen en appen. Lekkere korte lijntjes en een vast aanspreekpunt, daar houden we van!

2 APPGROEP

Optimale communicatie creëren we door een rechtstreekse app. Jij kunt daar je foto's, video's en vragen in kwijt en wij kunnen snel schakelen. We houden graag contact.

3 RAPPORTAGES

Meten is weten en we willen jou graag alle resultaten laten weten. Je ontvangt elke maand een rapportage met uitleg en bij een website een overdrachtdocument met belangrijke info.

4 BETROKKENHEID

Wij zijn kritisch, ervaren en kijken naar de uitvoering en doelen alsof het voor onze eigen kanalen is. We zijn betrokken en denken actief mee in hoe het beter kan op alle gebieden.