Aangenaam kennis te maken

Wij zijn de Marketingmeiden, een fris marketing- en social media bureau in hartje Schiedam. We zijn al jarenlang werkzaam in marketing en communicatie (Miss Business is onze grote zus) en we kicken op stijgend bereik, inhoudelijke interactie en strategisch inzetten van online marketing. We ontmoetten veel ondernemers met een duidelijke behoefte aan heldere social media pakketten met een duidelijke invulling en een vaste prijs.

En zo werden de Marketingmeiden geboren. Wij maken het uitbesteden van social media aan een social media bureau makkelijk en helder. Stiekem zijn we gewoon vlotte nerds op hakken die met veel plezier jouw social media marketing oppakken en we maken graag persoonlijk kennis met je. Zin in koffie?

tara boxman marketingmeiden
TARA BOXMAN

Tara is het opperhoofd bij de Marketingmeiden. Ze houdt van goede koffie, drinkt die graag met klanten, viert elk succesje met bubbels en vindt dat vrouwen en marketing een topcombinatie zijn. Ze heeft jarenlange commerciële marketingervaring op directieniveau en helpt elk bedrijf aan meer business.

june van noordennen marketingmeiden
JUNE VAN NOORDENNEN

June is een echte online marketingfan en weet als online marketeer alles van knettergoede social media marketing, websites die converteren en advertentiemogelijkheden online. Ze houdt altijd haar creatieve hoofd koel, spart graag met collega’s en helpt met geduld alle opdrachtgevers verder.

lianne de groot marketingmeiden
LIANNE DE GROOT

Lianne heeft als copywriter en SEO-specialist een creatieve pen, wordt enthousiast van slimme websites en landingspagina’s en weet alles van SEO. Ze weet als geen ander hoe ze creatieve teksten moet combineren met slimme zoekmachineoptimalisatie tools en zorgt dat jouw website goed vindbaar is.

De 4 zekerheden van de Marketingmeiden

Wij willen dat jouw social media marketing, blogs en nieuwsbrieven professioneel, resultaatgevend en activerend zijn. Daarom zijn wij een social media bureau dat hun dienstverlening niet uitkleedt, maar juist zeer compleet maakt en nog steeds een aantrekkelijk tarief hanteert. Bij elk social media pakket, eventueel aangevuld met andere diensten, krijg je vier belangrijke punten:

Social media manager

Je krijgt je eigen persoonlijke social media manager die van alles op de hoogte is. Je kunt haar bellen, mailen en appen. Lekkere korte lijntjes en een vast aanspreekpunt.

Rechtstreeks via app

Optimale communicatie creëren we door een rechtstreekse app. Jij kunt daar je foto's en vragen in kwijt en wij kunnen snel schakelen.

Heldere rapportages

Meten is weten en we willen jou graag alle resultaten laten weten. Je ontvangt elke maand een rapportage met uitleg. Zo weet je van de hoed en de rand.

Gewoon profi

Wij zijn kritisch, ervaren en kijken naar de uitvoering en doelen alsof het voor onze eigen kanalen is. Zo weet jij zeker dat de uitvoering knetter professioneel is.

Wil je meteen even sparren? Voel je vrij om contact op te nemen
2637

SOCIALE BERICHTEN

2080

KOPPEN CAPPUCCINO

163

INTAKES & AFSPRAKEN

278

BLOGS & MAILINGS

HANDIGE SOCIAL MEDIA TIPS ONTVANGEN?

Schrijf je in voor onze mailing. Hij is handig, bevat geen spam en je emailadres is veilig bij ons