GRATIS JE SOCIAL MEDIA LATEN SCANNEN?

Jij wilt natuurlijk heel graag weten of jouw social media aantrekkelijk en professioneel overkomt en alle ingrediënten bevat om nieuwe klanten binnen te halen. De Marketingmeiden helpen je een handje door een gratis social media scan. Hoe het werkt? Laat je gegevens hieronder achter, inclusief de links naar je meest gebruikte social media kanalen.

 

We sturen je kosteloos een rapportage die helder en overzichtelijk inzicht geeft in de verbeterpunten op social media. In die rapportage geven we eerlijk aan wat er goed is en waar er nog verbetering mogelijk is. Als er verbeteringen nodig zijn die je zelf niet wilt of kunt doen, voeren we die voor een aantrekkelijk tarief, met veel plezier, voor je uit. Zo is je social media op zijn best en zul je daar zeker de vruchten van plukken. Wil je dat niet, dan is dat natuurlijk ook helemaal prima!

Yes please, scan my social media!

  captcha

  Ben jij het echt? Vul dan bovenstaande tekens in:

  WIST JE DAT JE JE SOCIAL MEDIA AAN ONS KUNT UITBESTEDEN?

  Social media manager

  Je krijgt je eigen persoonlijke social media manager die van alles op de hoogte is. Je kunt haar bellen, mailen en appen. Lekkere korte lijntjes en een vast aanspreekpunt.

  Rechtstreeks via app

  Optimale communicatie creëren we door een rechtstreekse app, waar jij je foto's, vragen en opmerkingen in kwijt kunt en wij snel kunnen schakelen.

  Heldere rapportages

  Meten is weten en we willen jou graag alle resultaten laten weten, daarom ontvang je elke maand een rapportage met uitleg. Zo weet je van de hoed en de rand.

  Gewoon profi

  Wij zijn kritisch, ervaren en kijken naar de uitvoering en doelen alsof het voor onze eigen kanalen is. Zo weet jij zeker dat de uitvoering knetter professioneel is.

  Wil je een kosteloze intake inplannen? De koffie staat klaar hoor!